sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

LONDON OVER AND OVER AGAIN

Lontoo kertomus jatkuu...
     Päivä kolme, keskiviikko... Alkoi Saint Paulin katedraalilla, josta meimme bussilla Oxford Streetille, ja sinne päästyämme suuntasinne ensimmäisenä Carnaby Villageen, Drop Deadin liikkeeseen. Ajattelin tänne lähtiessäni että tuhlaisin sinne paljonki rahaa, mut en sitte tulhannu, koska se on halvempaa tilata netistä. DD'n jälkeen menimme Libertyyn, ihan sairaan kallis kauppa, jonka jälkeen kipaisimme HMV'hen. Lopuksi kiertelimme pieniä kauppoja, uniikkeja pikku putiikkeja. Päivän shoppailu saldo oli... Huppari ja caprit David& Goliath'tista ja kaksi Arctic Monkeysin levyä.
     Päivä neljä, torstai... Science Museumiin ensimmäisenä. Se oli ihan mielenkiintonen paikka, sielläkin oli 4D elokuva, joku avaruus juttu. Museossa kului aika paljon aikaa, mutta ehdimme silti käväsitä Harrodsilla ja Primarkissa,  jossa vietimme1,5 tuntia. Sieltä mukaan tarttui farkut, kolme toppia, sateenvarjo, sekä kaverille synttärilahjaksi kaksi toppia, t-paita ja sukkia. Ajatukseton lahja, mut ainaski käytännöllinen.
    Päivä viisi, perjantai... kului Kew Cardens'sissa. Sellanen kasvitieteellinen puutarha, ihan mielenkiintonen ja kaunis. Sopii ihmisille jotka eivät pidä museoista, eli minulle.
    Päivä kuusi, tänään.... olimme British Museumissa. Minä luulin, että se paikka on VALTAVA, js et siel menis koko päivä mutta ei. Ehdimme vielä kierrellä Brick Lanen alueella, syödä siellä intialaista, ja ostin jopa IHANAN tweed-takin tapasen jakun, ihanasta vintage-liikkeestä. Huomenna sitten lähettäis kotiin. Ei kiva.

Lontoon reissua suunnitteleville hyviä shoppailu paikkoja:  Brick Lane, jos etsii esim. vintage-kauppoja, Oxford Street, 10 km pelkkiä kauppoja, ja Oxford Streetin varrella oleva Carnaby Village, sekä Soho ja Chinatown. Itse suosittelen (kauppoja) Primarkia, Top Shoppia, American Apparelia ja HMV'tä. Ja kannattaa myös käydä Harrodsilla ja Libertyssä, ihan vaan kävelemässä ja kattelemassa paikkoja, koska onhan se mukava katella liian kalliita kenkiä ja vaatteita.

Kuvia laittelen myöhemmin sitten koko reissusta. Ei muuta.
Cheers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti