keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

I HEART LONDON

Jeps, Lontoossa ollaan. Sunnuntaina tultiin, eli nyt on toinen päivä loppumassa. Jalat on ihan sika kipeet (kaikkien museoiden, kirkkojen ja muiden nähtävyyksien kiertelystä). Kuljemme metrolla ja junalla joka päivä, sekä näemme turisteja joka päivä. PALJON turisteja. Tässä pieni ja lyhyt kooste viime päivistä...
  Päivä yksi, maanantai:
Päivä alkoi Madame Tussaudin vahakabinetilla. Muuten todella mielenkiinotnen, hieno ja hauska, paitsi se Horror- osio, jossa oli siitä SCREAM leffasta tehty sellanen kammio, missä oli näyttelijöitä pukeutuneina murhaajiksi, sekä sellanen kuja, missä oli lisää pelottavia tyyppejä. En tykänny. Vahanukkejen jälkeen otimme välipalaa, käväisimme Beatles- ja Rock Memorabilia kaupassa, siitä Sherlock- museoon, jonka jälkeen menimme Big Benille ja London Eyelle tutustumaan ( Emme käyneet London Eyessä vielä tänään). Viimeisenä kävimme Lontoon elokuva museossa.
  Päivä kaksi, tiistai:
Päivä alkoi Westminster Abbeylla. Iso kirkko, missä paljon turisteja. Seuraavaksi Tower of London, entinen vankila. Sen jälkeen risteily Thames- joessa. Ja viimeisenä 50 min odotus London Eyehin. Iltaruoka oli paikallisesta intialaisesta ravintolasta, ihan hyvää, vaikka ensin epäilytti.
Kuvia myöhemmin, kello on nyt 23 tääl Londonissa. Mut jees, HUOMENNA SHOPPAILEMAAN! MM. Soho, China Town, Liberty ja Drop Dead. Suck my sideways.
Cheers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti